نیما

16246

نوشته: محمد حسن حسينی، تهران:انتشارات مدرسه 1382

خلاصۀ کتاب: این کتاب شرح زندگی خانوادگی و کاری نیما یوشیج ، شاعر نوپرداز است که همه او را پدر شعرنو فارسی می شناسند.
شرح جلسۀ کتابخوانی و فعالیت های مرتبط با آن: بچه ها دور آسیه حلقه زدند و او شروع به خواندن کرد و داستان علی (علی اسفندیاری نام اصلی نیما یوشیج است) را خواند که با پای لخت در کوچه ها می دوید (چون اتاق کتابخانه سرد بود و بچه ها چهارزانو نشسته بودند، علی را درک می کردند). وقتی درحین خواندن از کتاب افسانه نام برده شد، آسیه این کتاب را به بچه ها نشان داد. عکس جوانی و کودکی او را هم نشان داد تا بچه ها هم چهرۀ او را ببینند و هم شرح زندگی اش را بدانند. در آخر سؤالاتی از متن کتاب پرسیده شد: «پدر شعر نو کیست؟»،«یوش در چه استانی است؟»،« کتاب دربارۀ چه کسی بود؟» و… بچه ها چون به کتاب گوش می کردند، به این سؤال ها جواب دادند.
نتیجۀ ارزیابی: برای بچه های گروه سنی ب، ج، د کتاب خوبی بود و می فهمیدند و جاهایی که اشکال داشتند، برایشان توضیح داده می شد. کتاب های این چنینی دربارۀ سرگذشت بزرگان خوب است.

مهری برهانی، کتابخانۀ روستای آبادان، استان سیستان و بلوچستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

درخت سخنگو

درخت سخنگو، نویسنده (بازنویسی): مؤسسۀ فرهنگی هنری طاهر، برگفته از کلیله و دمنه از افسانه های هند باستان خلاصۀ کتاب: دو دوست، یکی ساده دل و یکی حیله گر، روزی صندوقچه ای پراز طلا پیدا می کنند. هریک قسمتی  ازطلاها را برمی دارد و بقیه را زیر درختی پنهان می […]

کمک به طرح های کانون